مایکروسافت: پلیس آمریکا حق ندارد از Azure برای تشخیص چهره استفاده کند مشخصات Poco F6 Pro فاش شد انتشار تصاویر Xperia 1 IV، آخرین پرچمدار سونی از ماکت‌های لورفته خانواده iPhone 16 چه می‌فهمیم؟ پیکر شهید تازه‌تفحص‌شده دفاع مقدس در گلزار شهدای مشهد به خاک سپرده شد + عکس برای بازی Hellblade II چه سیستمی نیاز دارید؟ قابلیت‌های جدید استوری در اینستاگرام + جزئیات موتور جستجوی ChatGPT به میدان می‌آید یسنا دیدار، دختر ناپدیدشده ترکمن، بالاخره پیدا شد + فیلم انجمن تجارت الکترونیک تهران دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی را غیرقانونی خواند برنامه‌ریزی برای جلسات و قرارها با قابلیت جدید واتساپ Google Photos به زودی می‌تواند کیفیت ویدیوهایتان را بهبود دهد ویدئو | سگ رباتیک «بوستون داینامیکس» در لباس خزدار! ویدئو | اضافه‌شدن بچه غول به کلش آو کلنز! رایتل، تنها اپراتوری که سرعت اینترنت ۴G را افزایش داده است مرورگر محبوب Arc بالاخره برای ویندوز هم منتشر شد الگوریتم جدید اینستاگرام به محتواهای دست اول اهمیت می‌دهد هوش مصنوعی آرتروز را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد | التهاب محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز گذری بر خدمات ارزنده پروفسور علی اکبر جلالی ملقب به «پدر فناوری اطلاعات ایران» | سرعت به وقت خدمت ویژگی جدید Community Game Help برای پلی‌استیشن ۵ منتشر شد | راهنمای ویدئویی بازی‌ها رباتی که برای یادگیری رفتار انسان فقط به ۲۴ ساعت زمان نیاز دارد! + ویدئو
سرخط خبرها

استارت آپ‌ها نیازمند اصلاح قوانین

  • کد خبر: ۵۱۳۱۶
  • ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۶
استارت آپ‌ها نیازمند اصلاح قوانین
مهدی غیبی - کارشناس فناوری
در چند سال گذشته کسب و کار‌های استارت آپی کم کم در حال باز کردن جای خود در اقتصاد کشور هستند، اما هنوز در حوزه قوانین مربوط به آن‌ها عقب هستیم و اساسا تغییر قانون در کشور ما فرایندی زمان بر است. در روز‌های گذشته خبری منتشر شد که تا آخر آذرماه شعبه تخصصی رسیدگی به پرونده کسب و کار‌های مجازی در دستگاه قضایی تشکیل خواهد شد. این مدل اقدام‌ها بیشتر جنبه تسهیلگری دارد.
در ماه‌های گذشته با توجه به شرایط کرونا، خیلی از کسب و کار‌ها به سمت آنلاین شدن پیش رفته و خرید‌های اینترنتی افزایش چشمگیری داشته اند. در طرف مردم هم اعتماد به این مدل کسب و کار‌ها بیشتر شده و فرهنگ استفاده از مشاغل آنلاین در کاربران رشد خوبی داشته است. به موازات این موارد، باید قوانین این حوزه هم با سرعت بیشتری ارتقا یابد، چون پیش بینی می‌شود با افزایش گستره کسب و کار‌های آنلاین، حجم سوءاستفاده و تقلب در این حوزه هم بیشتر شود. در واقع، حرکت قوه قضائیه در راه اندازی شعبه تخصصی کسب و کار‌های استارت آپی به همین دلیل است و چاره اندیشی درباره این حوزه روبه رشد، ناگزیر است.
قوه مقننه هم باید هم راستا با این شرایط، فرایند تغییر قوانین را سریع‌تر از قبل دنبال کند تا خلأ‌های قانونی این حوزه زودتر برطرف شود، چون راه اندازی شعبه تخصصی قضایی برای کسب و کار‌های استارت آپی در واقع تنها حکم مُسَکّن را دارد و بدون اصلاح قوانین نمی‌تواند تأثیر ماندگاری در بهبود وضعیت این کسب و کار‌ها داشته باشد.
در یکی دو سال گذشته با حضور مسئولان جوان‌تر در قوه قضائیه و قوه مقننه، ارتباط بهتری بین اکوسیستم استارت آپی و این نهاد‌ها برقرار، و جلسه‌های مختلفی برگزار شده است. امیدوارم در فراکسیون اقتصاد دیجیتال که در مجلس تشکیل شده است بتوانیم شاهد اتفاقات خوبی در حوزه قوانین استارت آپی در کشور باشیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->